ADIYAMAN / MERKEZ - Akpınar İlkokulu

Nis

Okulumuzda 23 Nisan "Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" coşkuyla kutlandı. Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin beraber hazırlamış olduğu etkinlikler, velilerimiz ve misafirlerimizce büyük ilgi gördü.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü okulumuzda yapılan törenle gerçekleştirildi. Okulumuz öğretmeni Şükran ATLİ koordinatörlüğünde öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla çok amaçlı salonda gerçekleştirilen törende şiir, müzik ve çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Mrt

Şairimiz, Mehmet Akif Ersoy tarafından kaleme alınan, 12 Mart 1921’de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından bağımsızlık sembolümüz olarak kabul edilen, yine şairimiz tarafından; "Allah, bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın." dediği Milli Marşımızın 103. yıldönümünü idrak etmenin gururunu yaşıyoruz.

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı' nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY' u Anma Töreni Sınıf Öğretmenimiz Elif İSSİ koordinatörlüğünde tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuzda Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Yeşim KARAKUŞ eşliğinde tüm okulumuz spor yapıyor.

Şbt

Okulumuzda öğrencilere sağlıklı yaşam kurallarını benimsetmek ve alışkanlık haline getirmeleri için sabah sporları devam ediyor. Anasınıfı öğretmeni Ayşe SANDAL gözetiminde öğrenciler, etkinliklerini eğlenceli şekilde yapıyorlar.

Kas

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK' ün ebediyete intikalinin 85. Yılı dolayısıyla, okulumuz öğretmeni  Taylan GÜNEŞ'in koordinatörlüğünde "10 KASIM ATATÜRK' Ü ANMA PROGRAMI" düzenlenmiştir.

Kas

İlimiz Jandarma Komutanlığına bağlı Görevli Personellerin katılımıyla, Trafik Güvenliği Eylem Planı kapsamında öğrencilerimize; Meslek Tanıtımı, yayaların uyması gereken kurallar, emniyet kemeri ve kask kullanımı, bisiklet kuralları,trafik ışıkları ve levhaları, altgeçit-üst geçit kullanımı, yaya yolu kullanımı ve trafik genel kuralları hakkında ikinci bir seminer verilmiştir.

Kas

İlimiz Jandarma Komutanlığına bağlı Görevli Personellerin katılımıyla, Trafik Güvenliği Eylem Planı kapsamında öğrencilerimize; yayaların uyması gereken kurallar, emniyet kemeri ve kask kullanımı, bisiklet kuralları,trafik ışıkları ve levhaları, altgeçit-üst geçit kullanımı, yaya yolu kullanımı ve trafik genel kuralları hakkında seminer verilmiştir.

Kas

Adıyaman Halk Kütüphanesi bünyesinde olan Gezici Kütüphane okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle buluştu. Öğrencilerimize hem kitap hediyesinde bulundu, hem de ödünç kitap verildi.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Okulumuzda İlköğretim Haftası kutlandı.

Sınıf Öğretmeni Ömer KURTULUŞ kordinatörlüğünde, öğrencilerimizle hazırlanan program, okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı.